Julkaisut

Kesäisiä touhuja

Julkaistu 21.8.2024 Muokattu 1.10.2024

Kolarin kunnan valokuvauskilpailu 2024 – 2025

Millainen on kolarilainen? Avoin, ystävällinen, rohkea, yhteisöllinen, toimelias, aktiivinen ja paljon muuta.

Valokuvauskilpailun tavoitteena on tuoda esiin Kolaria, kolarilaisia. Kolarin ainutlaatuisia ihmisiä, mahdollisuuksia ja elämään Kolarissa, Kolarin kylissä. Ujostelematta olla rohkea ja tempautua mielikuvituksen maailmaan. Pienistä arjen hetkistä syntyy kuvien myötä elämän mittaisia kolarilaisia tarinoita.

Kuvia tuli kaiken kaikkiaan neljä, joista tällä kertaa palkitaan yksi kuva, joka on samalla Kesäisiä touhuja sarjan voittajakuva. Osallistuneista kuvista tämä kuva täytti edellä kerrotut valokuvauskilpailun tavoitteet. Kuvassa toteutuu myös Kolarin kuntastrategia monin tavoin – rohkeus, yhteistyö, toimeliaisuus ja kestävyys. Kesäisiä touhuja sarjan tuomaroi kunnanjohtaja Markku Vehkaoja.

Paljon onnea Virpi Isokangas Kaustisilta, joka kesälomareissullaan nappasi kyseisen kuvan.

- - - - - - - - - - - - - - 

Hox! Seuraava sarja valokuvauskilpailusta on käynnissä aiheena Mettänviljaa. Vielä ehtii napata kuvan sillä aikaa on 5.9. asti ja monenlaista satoa niin metsästä kuin koti-pihalta on vielä korjaamatta talteen. Pienenä tarkennuksena valokuvauskilpailuun hei-tettäköön, että valokuvauskilpailuun voi osallistua myös luokkana, kaveriporukalla, yhdistyksenä ja koittaa kerätä tällä tavoin varoja johonkin yhteiseen tarkoitukseen.

Lisätietoa valokuvauskilpailusta löydät kolari.fi -sivuilta Ajankohtaista osiosta.

Jaa sivu: