Julkaisut

Kunnanhallituksessa 3.9.2024

Julkaistu 3.9.2024 Muokattu 18.9.2024

Kunnanjohtajan katsauksessa käytiin läpi tilaisuuksia, joihin kunnanjohtaja ja virkamiehet osallistuvat lähitulevaisuudessa. Kunnanjohtajan ohjelmassa ovat muun muassa Lapin hyvinvointialueen asukastilaisuus Kolarissa 12.9., konsernijohdon suunnittelu- ja neuvottelutilaisuus 17.9. sekä matkailuparlamentti Rovaniemellä 3. – 4.10. Katsauksessa kuultiin myös kunnan sijoitusomaisuudesta sekä keskusteltiin Lapin sairaanhoitopiirin jäsenkuntalaskutuksen oikaisun muutoksesta.

Kunnanhallituksessa nimettiin jäsenet seuraaviin työ- ja ohjausryhmiin:

  • Arkiäly – Tekoäly -hankkeen ohjausryhmä
  • Arktinen viisaus -hankkeen ohjausryhmä

Kunnanhallitus esittää kunnanvaltuustolle, että se valitsee Kolarin kunnan jäsenet Tunturi-Lapin ja Pellon työllisyysalueen työllisyysjaostoon.

Kunnanhallitus päätti esityslistalla olleesta Sointulan kiinteistön kaupasta esityslistan ehdotuksen mukaisesti, hyväksyen myyntitarjouksen. Kunta ostaa täten Kolarin kirkonkylällä sijaitsevan kiinteistön Kolarin työväentaloyhdistykseltä kuuden tuhannen (6 000) euron kauppahintaan. Sointula kiinteistössä on aikojen saatossa toiminut muun muassa bingo.

Kunnanhallitus kuuli lisäksi muun muassa Kolarin Vuokra-asunnot Oy:n ja Tunturi-Lapin reiti Oy:n puolivuotisraportit sekä käsitteli kolme kuntalaisaloitetta: Helukan opasteviitta, Järvikylien kelkkareittien kunnossapito ja Kolarikin tarvitsee matonpesupaikan.

Kunnanhallituksen pöytäkirja luettavissa kokonaisuudessaan kolari.fi -sivustolla.

Jaa sivu: